Changing the way of life, one day at a time…

Stacks Image 248
Elize wat een verschil meid!
Bijna 27 kilo kwijt in nog geen 20 wk.
Wat een topper!!!
Dit zonder dieet....andere levensstijl door gezond en de goede dingen eten. Door uithoudingsvermogen en goed trainen.
Zo kan het ook!!!
Stacks Image 253
Ineke is ook weer zo'n topper.
Wat een verandering!
Totaal ander persoon geworden.
Dit door veel inzet en doorzetting vermogen, 30% van haar lichaamsgewicht kwijt geraakt.

PTTwente is grenzen verleggen.

Stacks Image 258
Dit is het Alpe d'HuZes succes verhaal van Ellen Komduur.
Hieruit blijkt maar weer dat..."Opgeven is geen Optie!"

Wat ben ik blij dat ik vorig jaar Juli 2013 de stap heb gezet naar Personal Training bij PTTwente . Door zelf wat dingen te veranderen was ik al 10 kg kwijt maar verder kwam ik niet. Dankzij Hannie Nijhof kwamen hier nog eens 15 kg bij. Geen dieet maar je eetgewoonten en levensstijl veranderen.
Trainen met Hannie is voor mij een feestje. Door haar motivatie haal ik iedere training het uiterste uit mijzelf. Door Hannie ben ik besmet geraakt door het "Alpe d'HuZes Virus". Nog nooit op een racefiets gezeten. Zal mijn 1e training van haar op de Holterberg nooit meer vergeten...."Dat haal ik nooit!!!!" schreeuwde ik. Veel gefiets en krachttraining van Hannie gehad. En dan 3x ipv 1x die Top bereikt van die zware berg....De Alp d' Huez.
Wie had dit ooit gedacht. Ze zegt altijd "je hebt het zelf gedaan Ellen !"
Maar zonder jou enthousiasme en motivatie was ik niet zo ver gekomen.

Hannie.."Je bent een topper!"
Stacks Image 263
Even voorstellen...Mijn naam is Marcel Jansen of Lorkeers 28 jaar en woonachtig in Nijverdal. Mijn wens was in september 2013 om voornamelijk fitter te worden en hoorde toen via een tante van mij dat de personal trainer waar zij trainde de Knock-out training (kickboksen) ook verzorgde. Ik heb dit toen opgezocht op internet en een kennismakingsgesprek gemaakt, waarbij we doelstellingen en verwachtingen op een leuke manier deelden. Er was meteen een klik met Hannie Nijhof en ik vertelde dat het uiteindelijke doel fitter worden was, ondanks dat ik toen 113 kilo woog.Resultaat (27 kilo kwijt in 24 weken!)Zoals ik vertelde in de introductie was ik in september 2014 113 kilo toen ik startte met trainen bij PersonalTrainingTwente in Wierden. Deze Testomonial is geschreven op vrijdag 13-03-2015 waarbij mijn huidige gewicht nu op dit moment 86,1 kg is en ik enorm veel centimeters en vetpercentage armer ben. Ik ben van een BMI van bijna 30 naar nu 25 gegaan. Daarnaast heb ik door de trainingen een betere conditie, meer zelfvertrouwen, een andere kijk op sporten en bewegen gekregen en eigenlijk een nieuw leven gekregen!Het was voor mij letterlijk: “Changing the way of life, one day at a time...” Zie foto`s.Tot slot
Trainen bij Personal Training Twente met Hannie Nijhof is uitzonder leuk en effectief. Het heeft mij een hele andere kijk op sporten en bewegen gegeven. Ik heb deze testomonial geschreven omdat ik mijn ervaringen graag met jullie wilde delen. Als je op zoek bent naar een personal trainer, met welke doelstelling je ook maar hebt, dan is Personal Training Twente met Hannie Nijhof een absolute aanrader en wat mij betreft de place to be. Hannie Nijhof en daarmee Personal Training Twente enorm bedankt voor alles, het was een overweldigende ervaring en ik blijf zeker terugkomen! Personal Training Twente: I thank you for your extraordinary part in my journey.Mocht je twijfelen aan de echtheid van deze testimonial mag je altijd per e-mail contact opnemen via
marcel-jansenoflorkeers@hotmail.com
Stacks Image 268
Ik kwam bij Hannie met de vraag: kun jij mij motiveren om te gaan sporten? Conditioneel wat sterker te worden en een paar kilootjes lichter is mooi meegenomen! Die paar kilootjes zijn er 14.5 geworden!!! Helemaal blij mee! Bedankt Hannie!!